GPS Teambuilding

TeamAction - GPS Teambuilding med meget mere...!

Tid
1-4 timer
Deltagere
6 - 1000
Sted (Udenfor)
Hele landet
Mindstepris ex moms
2.500,-
Pris p.p. ex moms
Sprog
Dansk / Engelsk

Vores TeamAction GPS Teambuilding, kan tilpasses lige den variant, som I har brug for, og der hvor I ønsker at starte/slutter. Vi anbefaler hold af 3-5 personer. Vi laver årligt mere end 200 moderne GPS team events, og har en stor erfaring i tilpasset design.

Udstyret med en fuldt opdateret digital gaming platform på hvert hold, som vi udleverer, skaber vi en analog/virtuel aktivitet der der tilpasset præcis til jeres ønsker, hvor opgaverne dukker op på skærmen mens i bevæger jer rundt, som en blanding af underholdende trivia, udfordrende små opgaver, visuelle løsninger teamet selv skal skabe, og jeres egne faglige spørgsmål samt funfact opgaver om deltagerne hvis der ønskes en social vinkel på aktiviteten.

Vi har flere varianter, men ens for alle er, at det hold der formår at optimere kommunikationen, effektivisere samarbejdet og prioritere opgaverne bedst muligt, samler flest point og vinder dysten.

Denne aktivitet fungerer rigtig fint som samarbejdsøvelse med indbygget bevægelse i eget tempo, da der hele tiden skal løses opgaver på tværs af kompetencer, konstrueres, vurderes, tilpasses og i værste fald gættes…og så videre til næste opgaver.

TeamAction kan sagtens indeholde fysiske opgaver (f.eks. aktivitet med Segway, bueskydning, Lazer lerdue skydning eller andet, hvor vi afvikler med instruktør. 

Kontakt os for at høre nærmere omkring de forskellige muligheder.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud

4.7
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 18 bedømmelser

Administrative Fællesskaber BUF, Københavns Kommune

01/03 2024

Trelleborg Marine Systems Denmark

28/11 2023
Sjov og udfordrende. Fantastisk instruktør :-)

13/11 2023
Vi havde Team Challenge. Det var virkelig sjovt. Der var både til hoved hånd og humøret. Instruktør Steen var meget dygtigt og humør fyldt. Jeg har allerede anbefalet Team Battle til til personale foreningen i mit firma. Os 11 deltager havde en skøn dag
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.653
Virksomheder har bedømt vores teambuilding.
4,5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser