GPS Action Teambuilding

Tid
1-4 timer
Deltagere
6 - 300 personer
Sted
Hele landet
Mindstepris (ex moms)
2.500,-
Pris pp. (ex moms)
Kontakt os
Sprog
Dansk / Engelsk

Kommunikation og samarbejde kan udfordres på mange måder. GPS Action Teambuilding, kan tilpasses lige den variant, som I har brug for, der hvor I er. Vi anbefaler hold af 4 personer, og op til 25 hold på et event. Men større kan sagtens lade sig gøre.

Udstyret med en digital gaming platform på hvert hold, kan vi skabe et løb, hvor opgaverne er en blanding af trivia, opgaver, visuelle løsninger og egne opgaver.

Vi har flere varianter, men ens for alle er, at det hold der formår at optimere kommunikationen, effektivisere samarbejdet og prioritere opgaverne bedst muligt, samler flest point og vinder dysten.

Mest populær er løsningen hvor der skal løses flest opgaver indenfor en tidsrum, spredt ud over et areal, og holdet selv vælger hvilke de løser undervejs i forhold til sværhed/point.

Denne aktivitet fungerer rigtig fint som samarbejdsøvelse med indbygget bevægelse i eget tempo, da der hele tiden skal løses opgaver på tværs af kompetencer, konstrueres, vurderes, tilpasses og i værste fald gættes…-og så videre til næste zone.

En GPS Teambuilding battle kan sagtens indeholde fysisk aktive opgaver (f.eks. segway kørsel, bueskydning m.v.) hvor der er instruktør på posten.

Kontakt os for at høre nærmere omkring de forskellige muligheder.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
4.3
Bedømmelse: Rigtig god!
Baseret på 3 bedømmelser

Novo Nordisk

14/12 2020
Godt med løb rundt i kbh og sjovt med bueskydning

13/11 2019
Super fedt arrangement Thomas havde fået stablet på benene for os, til min søsters polterabend! Næsten alle opgaverne på dagen, handlede om den kommende brud, så det blev meget personligt, men stadig imens det var aktivt og sjovt, da det hele var på tid! Vi sluttede af med en fælles aktiv opgave, kaldet “Human sling shot”, som var en meget simpelt opgave, men hamrende sjov! Kan varmt anbefale ham til andre arrangementer. Man kan SAGTENS lave team building til en polterabend!

Viegand Maagøe A/S

12/11 2019
Bueskydning var sjovt! kunne godt have brugt mere tid med det, men nogle blev trætte i armene :)
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.394
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.3 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser