TeamAction - GPS Teambuilding med meget mere...!

Tid
1-4 timer
Deltagere
6 - 1000 personer
Sted ( Udenfor )
Hele landet
Mindstepris (ex moms)
3.000,-
Pris pp. (ex moms)
Sprog
Dansk / Engelsk

Kommunikation og samarbejde kan udfordres på mange måder. Og en af det mest populære i Danmark er TeamAction 

Vores TeamAction GPS Teambuilding, kan tilpasses lige den variant, som I har brug for, og der hvor I ønsker at starte/slutter. Vi anbefaler hold af 3-5 personer. Vi hos TeamBattle laver årligt mere end 200 moderne Team Events med TeamAction (GPS), og har en stor erfaring i tilpasset design.

Udstyret med en fuldt opdateret digital gaming platform på hvert hold, som vi udleverer, skaber vi en analog/virtuel aktivitet der der tilpasset præcis til jeres ønsker, hvor opgaverne dukker op på skærmen mens i bevæger jer rundt, som en blanding af underholdende trivia, udfordrende små opgaver, visuelle løsninger teamet selv skal skabe, og jeres egne faglige spørgsmål samt funfact opgaver om deltagerne hvis der ønskes en social vinkel på aktiviteten.

Vi har flere varianter, men ens for alle er, at det hold der formår at optimere kommunikationen, effektivisere samarbejdet og prioritere opgaverne bedst muligt, samler flest point og vinder dysten.

Denne aktivitet fungerer rigtig fint som samarbejdsøvelse med indbygget bevægelse i eget tempo, da der hele tiden skal løses opgaver på tværs af kompetencer, konstrueres, vurderes, tilpasses og i værste fald gættes…og så videre til næste opgaver.

TeamAction kan sagtens indeholde fysiske opgaver fra TeamBattle (f.eks. aktivitet med Segway, bueskydning, Lazer lerdue skydning eller andet, hvor vi afvikler med instruktør. 

Kontakt os for at høre nærmere omkring de forskellige muligheder.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

4.7
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 11 bedømmelser

Boligportal

15/11 2022
Det gik rigtig fint. Vi havde en rigtig god oplevelse – så tak for det.

Geo

17/10 2022
I Geo var afdelingen for Marine Undersøgelser på GPS tracking, arrangeret af TeamBattle. Alle deltagere var glade for eventen, som i sine grundelementer svarer godt overens med den kommunikation, som til tider kan være svær på distancen, specielt i en presset situation. Vi arbejder typisk offhore på et skib på havet og offshore kontoret skal til tider koordinere opgaver samtidig med, at der er en kritisk kunde, der ånder en i nakken. Eventens elementer ramte plet, fordi den kastede folk ud i at løse et "puslespil", hvor man ikke selv har alle brikker på hånden. Super sjovt, både til hovedet og til kroppen.

Norlys Fibernet

29/09 2022
God - alle kunne være med
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.483
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.1 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser