Insights Discovery - vi mødes virtuelt eller fysisk

Tid
1-8 timer
Deltagere
1 - 100 personer
Sted
Hele landet
Mindstepris (ex moms)
Kontakt os
Pris pp. (ex moms)
Kontakt os
Sprog
Dansk / Engelsk

Forstå dig selv og dine kollegaer

Bliv klogere på jer selv og hinanden og skab stærke og effektive relationer. Insights Discovery® er er sjov og effektiv at arbejde med. Insights giver et unikt indblik i samspillet mellem kollegaerne i dit team.

Med masser af hjemmearbejde under Covid-19 er det vigtigt at styrke relationerne og tale om de forskellige behov I har, når I arbejder hjemmefra og vender tilbage på arbejdspladsen. Når I introducerer værktøjet Insights Discovery giver det anledning til at forventningsafstemme og tilpasse jeres arbejdsform og kommunikation til hinanden. Hvis Insights er nyt for jer starter vi der, kender I værktøjet i forvejen og har brug for at optimere jeres brug af Insights starter vi der.

Enkel model med fire farver

Insights er meget enkel at arbejde med og består af fire farveenergier: SolGul, HavBlå, IldRød og SkovGrøn farvenergi. Hele teamet får en individuelle personprofil på mere end 20 sider, der beskriver den enkeltes sandsynlige styrker og udviklingsområder, blinde pletter, kommunikationsstil og betydning for teamet. Rapporten er baseret på profiltagerens egne svar i form af et elektronisk spørgeskema.

Herudover får I et teamhjul, hvor alle er placeret i en af otte hovedtyper, så I kan se

hvordan I supplerer hinanden. Med anerkendelse og respekt for forskellighederne får I de optimale arbejdsbetingelser.

Støtter åben og ærlig dialog

En Insights workshop giver jer ny viden og hjælp til at sætte fokus på jeres relationer og skabe et godt grundlag for en åben og ærlig dialog i teamet.

I kan vælge en dag eller et forløb. Begge dele støtter op om at skabe en positiv indstilling til forandring hos den enkelte og i fællesskabet.

Udbytte

  • Et trygt og fælles sprog at tale om samarbejde og udvikling
  • Forbedret kommunikation og samarbejde
  • Øget selvindsigt og forståelse for andre
  • Træning i at omsætte den nye viden til konkret adfærd og handling
  • Input til handleplaner med henblik på fortsat forbedring af teamsamarbejdet.

Kombiner Insights med fårehyrdning

I kan også vælge at kombinere Insights med teambuilding med fårehyrdning. Der får I syn for sagen, hvordan de forskellige farveenergier viser sig i praksis, og I træner brugen af værktøjet Insights. Læs mere om teambuilding med får her på teambuilding.dk

Priser

Prisen afhænger af jeres ønsker til tid og indhold. I får et fast tilbud på både profiler og workshop. Måske har I profilerne i forvejen, så starter vi et andet sted, end hvis Insights er et nyt værktøj for jer. Vi tilbyder også 1:1 udviklende samtaler med udgangspunkt i den enkeltes profil.

Konsulent

Vores konsulent er akkrediteret Insights Discovery-facilitator og har stor erfaring i at sikre, at I får en både sjov og udbytterig workshop, der gør en forskel tilbage på job.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
5
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 1 bedømmelser

Radiometer

31/08 2020
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.383
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.3 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser