Sæt kerneopgaven i spil

Sæt kerneopgaven i spil

Forventet svartid: Inden for 1 arbejdsdag
Tid
3-8 timer
Deltagere
4 - 100
Sted (Indenfor)
Hele landet
Mindstepris ex moms
14.000,-
Pris p.p. ex moms
Sprog
Dansk / Engelsk

Spil jer til bedre samarbejde om kerneopgaven

Vil I teambuilde jer til at løse jeres kerneopgave endnu bedre? Og ønsker I en sjov og lærerig dag? Så er workshoppen ”Sæt kerneopgaven i spil” lige noget for jer.

På denne teambuilding-workshop får I en sjov, anerledes og værdifuld dialog om jeres kerneopgave og samarbejde, og hvordan I kan gøre det endnu bedre.

Workshoppen er bygget op omkring brædtspille Kernespillet, der bygger på genkendelige elementer fra klassiske brætspil som fx Trivial Pursuit og Ludo. Fordelen ved at bruge spillet er, at det skaber en involverede, tryg og anderledes ramme, som får alle med, som skaber nysgerrighed og engagement. Og så bidrager spillet i høj grad til, at I får en hyggelig dag med en masse gode grin, som vil leve videre i lang tid efter workshoppen.

I får en dag, hvor jeres viden og erfaringer sættes max i spil, når I helt konkret forholder jer til styrkerne og udfordringerne i jeres ”maskinrum” – til jeres kerneopgave og samarbejdskultur, og hvad det betyder i forhold til kultur, service, kvalitet, kommunikation, kompetencer mv.

I bliver inspireret til at se anderledes på jeres dagligdag og til at italesætte faktorer, der har betydning for jeres opgaveløsning og jeres arbejdsliv.

Undervejs i processen genereres og opsamles jeres mange forbedringsforslag. Workshoppen afsluttes med en konkret handleplan, som sikrer at I får guldkornene med hjem og har en plan for det videre arbejde.

Udbyttet af workshoppen

Efter workshoppen har I

 • haft nogle sjove og energifyldte timer, som også bidrager til arbejdsglæden efterfølgende
 • en stærkere følelse af at være ét samarbejdende team
 • en mere klar retning og en større fælles forståelse af kerneopgaven
 • identificeret masser af ideer til, hvordan I forbedrer jeres opgaveløsning og samarbejde
 • en konkret handlingsplan I nemt kan arbejde videre med
 • hver især fået nye perspektiver på virkeligheden og en styrket forståelse af egen rolle.

Hvem er I?

Workshoppen skaber stor værdi uanset om I er et forsikringsselskab, en detailvirksomhed, en IT-virksomhed, et bibliotek, et laboratorie eller et køkken.

Workshoppen kan fx bruges i forbindelse med:

 • Teambuilding arrangement
 • Afdelingsdag
 • Company day
 • Seminar for SU og MED
 • Nytårsseminar
 • Sommerseminar

Workshoppen kan også bruges i forbindelse med projekter, hvor I har fokus på den attraktive arbejdsplads, kulturen, intern kommunikation, videndeling, læring mv.

Konsulenten gør en forskel

Vores konsulenter har mange års erfaring som facilitatorer og organisationskonsulenter, og har derfor stor erfaring i at sikre, at I får en sjov og værdifuld workshop, der gør en forskel. De har også praktisk erfaring som ledere og en solid teoretisk rygsæk på kandidatniveau.

For at sikre at workshoppen matcher jeres ønsker og behov holder konsulenten før workshop et online møde med lederen. Efter workshoppen holdes der ligeledes et møde, hvor der samles op på processen, og hvor I får nogle gode fif til det videre arbejde.

Varighed og sted

Workshoppens varigheden er 2-4 timer afhængig af antal deltagere og ambitionsniveauet. Hvis I også ønsker at få formuleret jeres kerneopgave eller komme mere i dybden med jeres samarbejdskultur, kan workshoppen udvides.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud

Forventet svartid: Inden for 1 arbejdsdag
4
Bedømmelse: Rigtig god!
Baseret på 1 bedømmelser

MARTEC

05/06 2023
Det var en god måde at få en dialog om kultur, samarbejde mv.

Kategorier

Proces og udvikling
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.722
Virksomheder har bedømt vores teambuilding.
4,5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser