Kidnapningen - Rejseholdet

Længde
4-6 timer
Deltagere
4 - 100 personer
Sted
Hele landet
Pris pp. (ex moms)
850 - 2.000,-
Mindstepris (ex moms)
20.000,-
Sprog
Dansk / Engelsk

Teambuilding i storbyens hektiske liv

Kidnapningen er en teambuilding event i bedste Jack Bauer (fra TV-serien 24 Timer) stil, hvor deltagerne i løbet af få timer skal finde den kuffert eller den person som gemmer på hemmeligheden der kan sikre virksomhedens fremtid.

Selve Kidnapningen og historien omkring teambuilding eventen bliver tilpasset jeres virksomhed, og forløbet kunne f.eks. se ud som følgende;

LESS FUEL er virksomhedens nye mulige kunde som kan hjælpe virksomheden med overlevelse igennem krisen. Det er derfor af største vigtighed at der indgås en salgskontrakt med denne hurtigst muligt for ellers er der mulighed for at virksomheden ikke overlever krisen. Dagen for arrangementet er en dag for fest, og det skal fejres af de to virksomheder. Udover at placere de gyldne underskrifter i kontrakten, har LESS FUELs direktør Christian Spang arrangeret en sjov teambuilding dag med jer i hans selskab. Han har bl.a. planlagt aktiviteter i storbyen (fx København) og derfor bliver deltagerne inddelt i hold og udstyres med bykort og telefoner til at kommunikere sammen.

Teambuilding jagt på virksomhedens overlevelse

Sådan er planen for dagen, hvor kontrakten underskrives, men det viser sig hurtigt, at dagens program bliver vendt op og ned. Kort tid efter Christian Spangs entre stormer maskeklædte personer med pistoler ind og kidnapper Christian Spang for øjnene af eventens deltagere. Teambuilding dagen udvikler sig til en jagt på Christian Spang, hvor eventens deltagerne bliver indblandet i den kriminelle verden, hvor deltagerne kan have svært ved at være sikker på hvem der er ofre og hvem der er kriminelle. Hele tiden åbner der sig nye muligheder og udfordringer.

– Hvordan får vi fat i nøgenbillederne af politikeren og elskerinden?
– Hvor får man opholdstilladelse til den russiske escortpige ?
– Hvad er passwordet til computeren?
– Hvortil passer bankboksnøglen?
– Hvordan tyder man smuglerkortet?
– Talte Sømanden sandt?
– Hvad er der i pakken vi har med til ”Røde-Jacob”?
– Hvem er manden på telefonsvareren?
Hvor ligger ”Narkoborgen”?
– Hvordan får vi fat i en pistol ?
er blot nogle af de mange spørgsmål der rejser sig undervejs....

Et stort intrigespil omkranser deltager, hvor holdene skal arbejde både hurtigt og effektivt igennem storbyens virvar. Intrigespillet er et kæmpe puslespil af oplysninger, gerninger og genstande som skal kobles sammen, og den sidste brik skal lægges i opklaringen – for at event deltagerne til sidst kan opspore Christian Spang, befri ham fra kidnapperne og få kontrakten i hus. Eventens deltagerne arbejder i teams, men det kan efterhånden vise sig at det er en opgave som ikke kan løfte opgaven alene, og således er der lagt op til en stor udfordring hvor alle kan bidrage på hver sin måde.

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
4.8
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 5 bedømmelser

Jysk Telemarketing

06/06 2018
Rigtig god aktivitet som var tilpasset vores virksomhed, og det gjorde oplevelsen endnu bedre.

Telia

21/04 2016

Nordic Tankers

21/09 2015
Har du spørgsmål? Ring til os:
71992606
1.099
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser