KOKsammen kokkeskole

Længde
3-4 timer
Deltagere
10 - 100 personer
Sted
Kolding
Pris pp. (ex moms)
499 - 876,-
Mindstepris (ex moms)
8.760,-
Sprog
Dansk / Engelsk

Hvor vil I blive udfordret når I er i køkkenet? Ville suppen blive serveret kold, pga dårlig planlægning? Vil dårlig kommunikation mellem produktionen og salg resultere i forkerte retter og lang ventetid?

KOK’sammen kokkeskole teambuilding udfordrer deltagerne i samarbejde og kommunikation ved at planlægge, producere, skaber rammerne og nyder den ultimative firmafest. Under kokkens kyndige vejledning og råd, skaber deltagerne gastronomi på et plan, de nok ikke har gjort før. De får måske også nogle tricks med hjem, som kan imponere omgangskredsen.

Kokkeskole med forskellige temaer

Madstilen eller temaet for arrangementet kan tilpasses. F.eks. kan der arrangeres texansk steakhouse, spansk tapasrestaurant, parisisk fortovsrestaurant eller noget helt fjerde. Det er næsten kun jeres fantasi der sætter grænserne.

Mulighed for overnatning og brug af mødelokaler

På stedet, lige uden for Kolding, vil I have mulighed for at slutte arrangementet af med en overnatning på stedet, eller måske starte dagen i et af mødelokalerne. I vil med andre ord kunne få en hel dag/aften/nat/morgen hvis I ønsker det.

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
4.6
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 5 bedømmelser

Unik System Design

15/04 2019
Lækkert sted. Gode og nemme opskrifter, God vejledning.

Brugergruppe Navianten

18/06 2018
Det var super hyggeligt og lækker mad - vi ville klart anbefale det til andre. Vi brugte det til networking og det synes vi virkede super godt.

Tegllund A/S

10/04 2017
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.175
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.4 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser