Mysteriet på Peder Skram

Tid
3 timer
Deltagere
10 - 40 personer
Sted ( Indenfor )
København K
Mindstepris (ex moms)
12.500,-
Pris pp. (ex moms)
490,-
Sprog
Dansk / Engelsk

Løs mysteriet på fregatten Peder Skram

- Den er helt gal på Peder Skram!

Igår kl. 0700 er al kontakt med fregatten forsvundet. Den indledende efterforskning er gået i gang, for at finde en forklaring på hvordan besætningen på 219 mand er forsvundet ud i den blå luft!

Det er deltagernes opgave at løse mysteriet på Fregatten Peder Skram.

Deltagerne bliver modtaget ved skibet tæt på den gamle mastekran på holmen af Agenten Tolstrup. Agent Tolstrup har brug for deltagernes hjælp. Deltagerne får en briefing omkring situationens alvor ombord på skibet. Deltagerne skal derefter bevæge sig rundt på den gamle fregat, omgivet af fortidens skibsunivers, for at finde mystiske gåder og spor, som kun kan løses igennem intenst samarbejde og kreativ kommunikation imellem de forskellige deltagere.

BEMÆRK: Gangbesværede vil have store udfordringer ved at færdes på Peder Skram, da der er mange trapper!

Om fregatten Peder Skram

Peder Skram var den danske flådes flagskib under den kolde krig, der var bygget til at lede en kampgruppe af krigsskibe, bestående af korvetter, missiltorpedobåde, ubåde og minelæggere.

Fregatten er tegnet af en dansk projektgruppe under Søværnet og bygget på det daværende Helsingør Skibsværft og Maskinbyggeri A/S som nybygningsnummer 370. Navnet blev godkendt ved Kgl. resolution af 15. januar 1964.

For Helsingør Skibsværft blev bygningen af vidtrækkende økonomisk og teknologisk betydning og værftet løste i samarbejde med Søværnet, Pratt & Whitney, Stal-Laval og andre store organisationer på det marinetekniske område overordentligt store tekniske opgaver.

Ved sin fremkomst vakte Peder Skram stor international opmærksomhed ved at være det første orlogsskib i sin størrelse med kombineret gasturbine og diesel fremdrivning.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

4.6
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 28 bedømmelser

Københavns Professionshøjskole

14/11 2022
Venligt og imødekommende personale. God tilrettelagt. Fine forhold.

Agilent

15/09 2022
Løs mysteriet på Peder Skram var en rigitig god aktivitet, alle var meget begejstret:-)

Glostrup Kommune, Vej og Park

09/09 2022
Det var en rigtig god oplevelse for alle deltagere, vi hyggede os med at løse opgaverne. Holdet med den højeste gennemsnitsalder (64,29 år) sejrede over de 3 yngre hold. Så man må sige at erfaring kan godt betale sig, trods alt. Det var også interessant, at høre lidt historie om Peder Skram.
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.476
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.1 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser