Rib sejlads på Øresund

Tid
1-4 timer
Deltagere
4 - 250 personer
Sted ( Udenfor )
København
Mindstepris (ex moms)
4.500,-
Pris pp. (ex moms)
Sprog
Dansk / Engelsk

600 HK sørger for at du oplever 100+ km/t action på Øresund

Rib bådende har en længde på 9,5 m og 2 x 300 HK, som er med til at sikre en action-packed oplevelse, der er perfekt til en god afslutning på et møde, inden en firma-fest, eller transport op langs Sjællands kyst til/fra KBH. Det er en tur som deltagerne ikke vil glemme, og det vil med garanti give adrenalin i blodet. Alle bådene er godkendt af Søfartsstyrelsen.

Er I over 60 personer, så bliver det kombineret med andre aktiviteter. Kontakt os for at høre mere.

De forskellige ture på Øresund

Der er forskellige ture på Øresund som man kan tage, og som er rigtig populære. Hvis I har brug for noget skræddersyet, så er det også muligt.

Tur 1: Rib Sejladsen Ocean Racing

Ocean Racing rib sejlads er den mest populære rib sejlads, hvor bådene presses til deres ypperste ude på det åbne hav på Øresund. Bådene kommer op på 110 km/t, og deltagerne bliver præsenteret for rib bådenes ydeevne og manøvreevne i det åbne hav i bølger og skum. Alle deltagere bliver med garanti blæst godt igennem, og kommer ud på den anden side påfyldt med adrenalin.

Tur 2: Rib Sejladsen Vindmøller i Øresund

Øresund er præget af mange vindmøller, og det er de færreste der får dem at se tæt på. Deltagerne på denne rib sejlads kommer til at mærke en af fremtidens energikilder på nærmeste hold, hvor rib båden sejler ud til vindmølleparkerne, og vil ligge til direkte under vindmøllerne, så deltagerne rigtig kan mærke deres kæmpe dimensioner. Denne rib sejlads starter destinationen Lillegrund der ligger syd for Øresundsbroen. På Lillegrund står der hele 48 havvindmøller, og det er en helt særlig oplevelse at være omgivet af vindmøllernes 10 tons tunge vinger. Hvis man er heldig, kan man opleve den daglige vedligeholdelse af vindmøllerne der foregår fra servicefartøjerne.

Anden destination står på Middelgrunden hvor 20 havvindmøller rejser sig majestætisk fra havbunden.

Sidste destination er Søfortet Trekroner til en lille gåtur og forfriskning for at opleve Københavns ældste søfort, som bl.a. var centrum for Slaget på Reden i 1801.

Returnering kan ske til København, eller et andet sted efter jeres ønske.

Varighed: ca. 2,5 time

Tur 3: Rib Sejladsen Øresund Rundt

Denne tur er oplagt til firmaer der gerne vil vise kunder eller samarbejdspartnere den arkitektoniske side af Øresund regionen frem.

Øresund Rundt: mulighed 1 - syd på

Denne rib sejlads starter i København deltagerne sejler over Middelgrunden forbi de mange havvindmøller der leverer strøm til en væsentlig del af København.

Derefter sejles der forbi Øresunsbroen, og til Malmø for at se Turning Torso i Malmø, der er Skandinaviens højeste bygning, og den næsthøjeste beboelsesbygning i Europa. Den er designet af Santiago Calatrava. Med sine 54 etager og en højde på 194 meter, er det en væsentligt arkitektonisk ikon i Øresundsregionen.

På turen hjem rundes også Saltholmen, der bl.a. var karantænestation under pestepedemien i 1709 for alle der kom til København, og Flakfortet, der har været brugt af militæret frem til 1960'erne, senest som en raketbase.

Øresund Rundt: mulighed 2 - nord på

Med start i København sejler deltagerne nordpå til Hven, der er en af Københavns absolutte naturperler. Hven havn, kaldt Kirkebakken, bliver besøgt, og der er mulighed for at se Hven kirke og de hyggelige bygninger.

Fra Hven går turen til Helsingør og Kronborg. På Vejen hjem mod København sejler deltagerne tæt på land så man kan se den nordsjællandske kyststrækninger med alle dets million-villaer.

Varighed: ca 2,5 time

Tur 4: Rib Sejladsen Kanal tur

Hvorfor opleve København fra de normale kanalrundfartsbåde, hvis man kan opleve den på en rib sejlads? København er under konstant udvikling, og med denne type tur får i mulighed for at se præcis hvad i vil i København fra vandsiden.

Nogle af mulighederne er f.eks. Langelinie, Holmens små og mindre kendte kroge, Operaen, Christianshavns hyggelige kanaler, Den Sorte Diamant og Gammel Strand. Turen opleves bedst med et glas vin i hånden. Bemærk at det er en stille sejlads ved lav hastighed (ca. 6 knob).

Varighed: ca 1,5 time

Tur 5: Rib Sejladsen Ø ekspedition

Københavns vande byder på forskellige destinationer; 3 flotte gamle fæstningsværker og en lille oase. På denne rib sejlads kan i få lov til at nærstudere dem.

Det første fæstningsværk er Søfortet Trekroner. Det er den absolut ældste del af Københavns befæstning. Den er oprindeligt fra 1700 tallet, og beskyttede København fra vandsiden imod fjender. Man kan gå på opdagelse i de gamle kasematbygninger, nyde sin frokost, og er generelt blevet et yndet udflugtsmål.

Det andet fæstningsværk er Middelgrundsfortet. Middelgrundsfortet byder på gamle kanonfundamenter, og massere af spændende gange der kan udforskes. Picnickurven kan medbringes, og den kan nydes i de grønne omgivelser.

Flakfortet er det tredje fæstningsværk omkring København, og adskiller sig fra de andre ved at tiltrække mange lystsejlere. Det er ligeledes en hyggelig destination hvor man kan nyde sin medbragte frokost.

Hven er en lille oase der befinder sig midt i Øresund og det tager ca. en 30 minutters rib sejlads fra København at komme dertil. Båden ligger til i Kirkebakke havn, hvorfra man både kan leje cykler eller tage en tur med øens traktor-bus. Man kan både medbringe sin egen mad, eller spise på en af øens hyggelige restauranter.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

4.7
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 18 bedømmelser

Imperium Family Office

03/06 2022

28/07 2020
Fantastisk

Tømrer Firmaet Paulsen A/S

16/06 2020
det var super event, alle var glade, dog trætte i benene :)
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.476
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.1 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser