Segway - sjov med ny teknologi

Tid
1-2 timer
Deltagere
6 - 100 personer
Sted
Hele landet
Mindstepris (ex moms)
2.500,-
Pris pp. (ex moms)
Kontakt os
Sprog
Dansk / Engelsk

Segway - En moderne teamoplevelse ud over det sædvanlige.

En Segway er noget mange har hørt om, men kun få har stadig prøvet den.

Segway er et fantastisk køretøj på to hjul, som selv holder balancen. Deltagerne skal bare læne sig frem eller tilbage for at styre den, eller få den til at dreje ved at trække i styret - Det kan alle lære på et minuts tid. Så når først man har fundet sig til rette på Segway'en, så føles det 100% intuitivt, og meget naturligt.

Segway teambuilding er noget som alle - uanset alder, køn, fysik eller erfaring - kan deltage i - på lige fod fra start til slut. - unge såvel som gamle.

Det er udfordrende og anderledes, og alle får naturligvis kørt masser på Segway, uden at presse nogen over deres grænser – Det sikrer professionelle instruktører, der er vant til at håndtere firmaer og mennesker med vidt forskellige forudsætninger.

Segway teambuilding - en øvelse i kommunikation

Selv om at køre på Segway i sig selv er en super oplevelse, så er Segway teambuilding meget mere end det. Øvelser, der er bygget op over 3 forskellige runder er designet og udviklet gennem mere end 8 år, for at give deltagerne en god træning i samarbejde, taktik, kommunikation og formidling.

Teambuilding med Segway er bygget op som taktisk teamevent, hvor hvert hold konkurrerer imod op til 4 andre hold samtidig, og det hold som i den store afsluttende finale, er bedst til at samarbejde og træffe de rigtige valg undervejs, løber med sejren, æren og en masse grin og smil undervejs.

Professionel certificeret instruktion

Vi har lavet mere end 3000 teamevents med Segway siden 2010. Det har vi kun kunnet fordi vi ved, at instruktøren er med til at gøre forskellen på en rigtig god og tryg og en medium oplevelse, så vi kommer ALTID med meget erfarne instruktører (+300 team opgaver). Vi benytter ikke studerende som instruktører, men instruktører +30 år, alle med stor erfaring i teambuilding, fra ex. højere uddannelse i militæret, indenfor sport eller anden relevant erfaring. Det sikrer en professionel oplevelse, og at alle sikkerhedsregler bliver overholdt.

Hvor laver I Segway teambuilding?

Segway teambuilding kan afvikles indendørs efter aftale eller udendørs hele året – Vi benytter vores OffRoad X2 modeller i efterår/vinter halvåret, og vores I2 City modeller resten af året.

Vi har base i Fredericia og København, men har udstyr og aftaler om leje af locations indendørs, og fri brug af arealer udendørs over hele landet, og vi kommer også gerne til dig udendørs eller indendørs, så der er mulighed for at prøve denne aktivitet i hele Danmark.

Vi råder selv adgang til over egne lokaler indendørs under Torvehallerne på Israels plads i København – kontakt os for at høre mere om den mulighed. I resten af landet samarbejder vi med sportshaller og lignende.

Segway til større arrangementer og events

Ved større firmaarrangementer og events kan der efter aftale laves en kombination af træningsområder og forhindringsbaner, og ved events kan der ligeledes laves skræddersyede aktiviteter. Vi hjælper årligt mere end 25 firmaer ved store (+100 deltagere) arrangementer.

Kombiner den med andre aktiviteter

Denne aktivitet kan med fordel kombineres med f.eks. laser lerdueskydning eller bueskydning hvis I gerne vil prøve flere ting.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
4.6
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 207 bedømmelser

NCC Danmark

04/10 2021
Generel super sjov for dem der prøvede

botilbud Lunden

17/07 2021
hel vild gode intstruktører og vores beboer var rigitigt glad for aktiviteten

55Nord

16/07 2021
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.383
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.3 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser