TeamSegway - udfordringer med ny teknologi

Tid
1-2 timer
Deltagere
6 - 100 personer
Sted
Hele landet
Mindstepris (ex moms)
2.500,-
Pris pp. (ex moms)
Kontakt os
Sprog
Dansk / Engelsk

Segway - En moderne team oplevelse ud over det sædvanlige.

Segway kender de fleste, men kun få har stadig prøvet den. Men det kan I nu hos jer - for vi kommer ud med TeamSegway - en team aktvitet som mere end 3000+ firmaer over de sidste 10 år har haft stor glæde af.

Segway er et fantastisk køretøj på to hjul, som selv holder balancen. Du skal bare læne sig frem eller tilbage for at styre den, eller få den til at dreje ved at trække i styret - Det kan alle lære på et minuts tid. Så når først man har fundet sig til rette på Segway'en, så føles det 100% intuitivt, og meget naturligt. Nærmest flyvende...

Teambuilding med Segway er noget som alle kan deltage i på lige fod - uanset alder, køn, fysik eller erfaring. 

Det er udfordrende og anderledes, og alle får naturligvis kørt masser på Segway, uden at presse nogen over deres grænser – Det sikrer professionelle instruktører, der er vant til at håndtere firmaer og mennesker med vidt forskellige forudsætninger.

Segway teambuilding - en øvelse i kommunikation

Selv om at køre på Segway i sig selv er en super oplevelse, så er Segway teambuilding meget mere end det. Øvelser, og taktisk udfordringer, der er bygget op over op til 3 forskellige runder er designet og udviklet gennem mere end 10 år, for at give deltagerne en god træning i samarbejde, taktik, kommunikation og formidling. Aktiviteten er sikker, banedesign er lavet med færrest mulige passager

Teambuilding med Segway er bygget op som taktisk teamevent, hvor hvert hold konkurrerer imod op til 4 andre hold samtidig, og det hold som i den store afsluttende finale, er bedst til at samarbejde og træffe de rigtige valg undervejs, løber med sejren, æren og en masse grin og smil undervejs.

Professionel certificeret instruktion

Vi har lavet mere end 3000 teamevents med Segway siden 2010. Det har vi kun kunnet fordi vi ved, at instruktøren er med til at gøre forskellen på en rigtig god og tryg og en medium oplevelse, så vi kommer ALTID med meget erfarne instruktører (+300 team opgaver). Vi benytter ikke studerende som instruktører, men instruktører +30 år, alle med stor erfaring i teambuilding, fra ex. højere uddannelse i militæret, indenfor sport eller anden relevant erfaring. Det sikrer en professionel oplevelse, og at alle sikkerhedsregler bliver overholdt.

Hvor laver I Segway teambuilding?

Segway teambuilding kan afvikles indendørs efter aftale eller udendørs hele året – Vi benytter vores OffRoad X2 modeller i efterår/vinter halvåret, og vores I2 City modeller resten af året.

Vi har base i Fredericia og København, men har udstyr og aftaler om leje af locations indendørs, og fri brug af arealer udendørs over hele landet, og vi kommer også gerne til dig udendørs eller indendørs, så der er mulighed for at prøve denne aktivitet i hele Danmark.

Vi råder selv adgang til over egne lokaler indendørs under Torvehallerne på Israels plads i København – kontakt os for at høre mere om den mulighed. I resten af landet samarbejder vi med sportshaller og lignende.

Segway til større arrangementer og events

Ved større firmaarrangementer og events kan der efter aftale laves en kombination af træningsområder og forhindringsbaner, og ved events kan der ligeledes laves skræddersyede aktiviteter. Vi hjælper årligt mere end 25 firmaer ved store (+100 deltagere) arrangementer.

Kombiner den med andre aktiviteter

Denne aktivitet kan med fordel kombineres med f.eks. laser lerdueskydning eller bueskydning hvis I gerne vil prøve flere ting.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
4.6
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 213 bedømmelser

Zelected Foods

23/05 2022

Christina Rolsted

09/05 2022
Fantastisk

Enlighted

02/05 2022
Det var fantastisk og Anders var så god til at guide os igennem. Alle havde det sjovt. Kæmpe anbefaling herfra.
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.438
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.3 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser