Stomp Workshop

Længde
1 time
Deltagere
20 - 500 personer
Sted
Hele landet
Pris pp. (ex moms)
Kontakt os
Mindstepris (ex moms)
5.000,-
Sprog
Dansk / Engelsk

Stomp Workshop - Rytme i kroppen

En usædvanlig oplevelse, som vil ryste deltagerne samme igennem rytme, udfordringer og underholding.

Stomp workshoppen kaster deltagerne igennem sjove rytmiske øvelser, i bedste Stomp stil, og sørger for at de får skabt gode fælles oplevelser igennem musikkens verden. De får forskellige instrumenter som skal arbejde sammen for at skabe musik der er lidt ud over det sædvanlige. Alle kan deltage i eventen, selv om man ikke har nogen musikalsk forudsætning, og det bliver ikke traditionelle musik-instrumenter som deltagerne skal spille på. Det bliver hverdagsting, så som f.eks. skraldespande, koste og olietønder som der bliver spillet på. Og det er med til hurtigst at skabe en god stemning og får ladet energien op hos alle der deltager.

Både teamwork og samarbejde etablerer sig løbende igennem eventen, og bevægelsen og musikken er hele omdrejningspunktet. Deltagerne oplever resultatet af hvis tingene kører som de skal, eller måske slet ikke kører. Det er nemt at høre forskellen i StreetBeat.

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

4.7
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 20 bedømmelser

Udviklings og Forenklingsstyrelsen

08/10 2019
En fantastisk god time med body percusion og murerspande. Det fik os virkelig i gang. Peter er total inspirerende og noget ganske særligt. Vi kan varmt anbefale det til andre. God korrespondance forud for vores event.

Dansk MiljøAnalyse

09/09 2019

Agilent Technologies Denmark ApS

26/08 2019
Peter var energisk og underholdende og god til at skabe en god stemning og få alle med. Den gode energi og glæden ved at skabe noget i fællesskab gjorde det til en perfekt teambuildingaktivitet.
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.176
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.4 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser