Styrk Relationerne

Persontyper på 2-7 timer

Forventet svartid: Inden for 1 arbejdsdag
Tid
2-7 timer
Deltagere
2 - 100
Sted (Inde/ude)
Hele landet
Mindstepris ex moms
9.500,-
Pris p.p. ex moms
Sprog
Dansk / Engelsk

Relationer holder en virksomhed sammen - Forstå hinanden og se styrkerne i forskellighederne

I bliver introduceret til et fælles sprog, der hjælper jer til på en sjov og anerkendende måde at blive klogere på, hvordan I hver især bidrager med noget forskelligt til samarbejdet, og hvorfor I har forskellige kommunikations- og arbejdsmåder.

I får et unikt indblik i jer som team, og I skaber stærkere og mere effektive relationer. På workshoppen kommer I gennem en række lærerige og sjove aktiviteter, hvor I lærer mere om jer selv og hinanden. I får masser af muligheder for at anerkende hinandens bidrag til den fælles opgaveløsning.

Bliver du puttet i en kasse?

I hverdagen har vi mange forestillinger om hinanden – begrundet og ubegrundet. Dette er en dag, hvor de kasser vi alligevel putter hinanden i bliver mere kvalificeret.

Bedre forståelse for andre persontyper

På workshoppen får I gennem en engagerende proces en øget opmærksomhed på, at vi som forskellige persontyper agerer forskelligt i en given situation. Det hjælper til at forebygge misforståelser, forbedre kommunikationen og øge effektiviteten i teamet. Workshoppen planlægges til at tage 2-7 timer alt efter jeres ønsker.

Workshop inspireret af personprofiler

På workshoppen arbejder vi ud fra Jungs persontyper, der er oversat til fire farveenergier, som vi kender det fra forskellige personprofilværktøjer. Hver farveenergi repræsenterer de forskellige præferencer, vi har, når vi løser en opgave eller kommunikerer. Vi har allesammen adgang til alle fire farver – det er bare forskelligt fra person til person, hvilke farver vi har lettest adgang til.

I starten af workshoppen laver alle en selv-vurdering af sine farvepræferencer efter en introduktion til værktøjet. Resten af workshoppen træner vi brugen af de fire farver gennem sjove og anerkendende øvelser.

Efter nogle timer sammen har I:

  • Haft det sjovt sammen
  • Anerkendt hinandens forskelligheder og bidrag til opgaveløsningen i hverdagen
  • Øget opmærksomhed på egen kommunikationsstil
  • Trænet at tilpasse sin kommunikation til andre profiltyper end sin egen
  • Øget jeres forståelse af hvorfor vi har forskellige tilgange, når vi skal løse en opgave
  • Blevet introduceret til personprofiler som værktøj.

Vi kommer gerne til jer

Vi aftaler nærmere hvor vi mødes - eller om vi skal holde en virtuel workshop. Det kan være på arbejdspladsen, ekstern mødefacilitet, hos os i Ballerup eller hvad der passer bedst i jeres program. 

Pris

Fra 9.500 kr. ekskl. moms. 

Konsulent

Vores konsulent er certificeret i en række forskellige personprofilværktøjer og har stor erfaring i at sikre, at I får en både sjov og udbytterig workshop, der gør en forskel tilbage på job.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud

Forventet svartid: Inden for 1 arbejdsdag
4.9
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 7 bedømmelser

Olympus Danmark

23/04 2024
Det var en rigtig fin aktivitet som gav deltagerne gode indsigter og aha oplevelser.

Flexo Wash

01/05 2023
Jeg synes det var en super god oplevelse at have workshop med Lena Munk. Hun var dygtig, nærværende, professionel og god til at fange/gå med på dynamikken i vores team. Hun havde en god og rolig måde at lære fra sig på, hvilket smittede af med ro på teamet og lyst til at åbne op.

Augustinus Fonden

20/03 2023

Kategorier

Proces og udvikling
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.706
Virksomheder har bedømt vores teambuilding.
4,5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser