TILPASSET CORONA!

Persontyper på 2 timer - virtuelt eller fysisk

Tid
2- timer
Deltagere
2 - 100 personer
Sted
Hele landet
Pris pp. (ex moms)
500 - 1.250,-
Mindstepris (ex moms)
9.500,-
Sprog
Dansk / Engelsk
OBS: Denne aktivitet er tilpasset ifht. Corona. Udfyld kontaktformularen for at høre nærmere om hvordan aktiviteten er tilpasset.

Relationer holder en virksomhed sammen 

Med masser af hjemmearbejde under Covid-19 er det vigtigt at styrke relationerne og tale om de forskellige behov I har, når I arbejder hjemmefra. Dette teamevent giver det anledning til at forventningsafstemme og tilpasse jeres arbejdsform og kommunikation til hinanden.

Forstå hinanden og se styrkerne i forskellighederne

I bliver introduceret til et fælles sprog, der hjælper jer til på en sjov og anerkendende måde at blive klogere på, hvordan I hver især bidrager med noget forskelligt til samarbejdet, og hvorfor I har forskellige kommunikations- og arbejdsmåder.

I får et unikt indblik i jer som team, og I skaber stærkere og mere effektive relationer. På workshoppen kommer I gennem en række lærerige og sjove aktiviteter, hvor I lærer mere om jer selv og hinanden. I får masser af muligheder for at anerkende hinandens bidrag til den fælles opgaveløsning.

Bliver du puttet i en kasse?

I hverdagen har vi mange forestillinger om hinanden – begrundet og ubegrundet. Dette er en dag, hvor de kasser vi alligevel putter hinanden i bliver mere kvalificeret.

Bedre forståelse for andre persontyper

På den to-timers workshop får I gennem en engagerende proces en øget opmærksomhed på, at vi som forskellige persontyper agerer forskelligt i en given situation. Det hjælper til at forebygge misforståelser, forbedre kommunikationen og øge effektiviteten i teamet.

Workshop inspireret af personprofiler

På workshoppen arbejder vi ud fra Jungs persontyper, der er oversat til fire farveenergier, som vi kender det fra forskellige personprofilværktøjer. Hver farveenergi repræsenterer de forskellige præferencer, vi har, når vi løser en opgave eller kommunikerer. Vi har allesammen adgang til alle fire farver – det er bare forskelligt fra person til person, hvilke farver vi har lettest adgang til.

I starten af workshoppen laver alle en selv-vurdering af sine farvepræferencer efter en introduktion til værktøjet. Resten af workshoppen træner vi brugen af de fire farver gennem sjove og anerkendende øvelser.

Efter to timer har I:

  • Haft et par sjove timer sammen
  • Anerkendt hinandens forskelligheder og bidrag til opgaveløsningen i hverdagen
  • Øget opmærksomhed på egen kommunikationsstil
  • Trænet at tilpasse sin kommunikation til andre profiltyper end sin egen
  • Øget jeres forståelse af hvorfor vi har forskellige tilgange, når vi skal løse en opgave
  • Blevet introduceret til personprofiler som værktøj.

Vi kommer gerne til jer

Vi aftaler nærmere hvor vi mødes - eller om vi skal holde en virtuel workshop. Det kan være på arbejdspladsen, ekstern mødefacilitet, hos os i Ballerup eller hvad der passer bedst i jeres program. Workshoppen kan også forlænges udover de to timer.

Pris

9.500 kr. ekskl. moms. Ved over 20 personer indhent tilbud.

Konsulent

Vores konsulent er certificeret i en række forskellige personprofilværktøjer og har stor erfaring i at sikre, at I får en både sjov og udbytterig workshop, der gør en forskel tilbage på job.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.277
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.4 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser