Hyrd jer til det gode samarbejde

Tid
2-48 timer
Deltagere
3 - 100 personer
Sted
Ballerup
Mindstepris (ex moms)
Kontakt os
Pris pp. (ex moms)
Kontakt os
Sprog
Dansk / Engelsk

Søger du en sjov og effektiv måde at styrke dit team på?

I får ansvar for at hyrde en stor flok får, der består af 60 meget bestemte og livlige damer. Fårehyrdning er et helt unikt koncept, der sætter fokus på kommunikation og samarbejde gennem sjove og lærerige opgaver.

Teambuilding med får fungerer godt hele året fra to timer til en hel dag. Vi tilbyder hyggelige indendørs lokaler og forplejning. Vi tilbyder også aftenmenu.
Opgaverne på folden bliver sat sammen, så de møder netop jeres behov. Gruppen bliver guidet gennem opgaver og løbende refleksion af en eller flere erfarne ledelseskonsulenter.

Er det en sjov dag? Absolut!

Lærer I noget? Helt bestemt!

‘Jeg er bare så glad. Det er en fantastisk følelse af at have løst alle de svære opgaver i fællesskab’, udtaler en Novo Nordisk medarbejder efter at have været på folden med kollegaer og får.

Samspillet med fårene tilfører jeres teambuilding en helt ny dimension. I øver og træner det interne samarbejde og får kontant og ærlig feedback fra fårene. Den læring, der kommer ud af arbejdet med fårene, kan I tage direkte med hjem til hverdagen på arbejdspladsen.

Dagen vil give jer:

  • Et fælles billede af hvad I gør, når I præsterer bedst
  • Styrket teamfølelse og engagement
  • Øget indbyrdes forståelse for hinanden
  • Opmærksomhed på dynamikken i gruppen og de forskellige roller
  • Inspiration til den videre udvikling af teamet.

Koblingen fra får til arbejdsplads

Mellem hver opgave på folden reflekterer gruppen over hvad, der bidrog til succesen med at løse opgaven med fårene. Alt efter behov og formål, går vi også indendørs og bruger yderligere tid på at koble læringen til jeres samarbejde i dagligdagen.

Hvorfor arbejde med får?

Det er i fårenes uforudsigelighed, at vi finder nøglen til denne anderledes form for teambuilding. I er nødt til at reagere hurtigt på fårenes adfærd og behov. Det betyder, at de tanker og følelser og den adfærd I sammen udviser på folden bliver spontan, ægte og engageret – og dermed et effektivt læringsværktøj.

At reagere på forandring er en kendt udfordring for alle virksomheder, og det kan være svært at iscenesætte i et kursuslokale. Når vi hyrder får, træner vi i den grad evnen til at reagere på forandring.

Det unikke koncept Får728® er udviklet og baseret på en solid teoretisk baggrund.

Alle kan være med

Alle kan være med på folden, og vi sikrer, at der er en rolle til alle deltagere.

Siden 2015 har vi haft mere end 100 tilfredse grupper på folden og i mødelokalet. Kunderne spænder fra store og små private virksomheder til kommunale og offentlige arbejdspladser. Blandt vores kunder er Novo Nordisk, Mærsk, Dong, Miljøstyrelsen og Københavns Kommune. Vi har også haft en tandlægeklinik, et advokatkontor, pædagoger fra en daginstitution, spejderledere og Københavns Håndboldhold på besøg, for at øge værdien af deres teamsamarbejde.

Erfarne ledelseskonsulenter styrer jer sikkert gennem dagen

Vi har ledelseskonsulenter med praktisk erfaring som ledere og solid teoretisk viden om ledelse og organisationsudvikling på kandidatniveau til at styre processen og tilrettelægge et program, der møder netop jeres behov og udfordringer. Fårehyrdning kan kombineres med personprofilerne JTI/MBTI, Insights Discovery®, Estimate® og værktøjerne Team Culture™ og Teamkompasset (CfL).

Vi tilbyder også at kombinere fårehyrdning med andre udendørs og lærerige teamaktiviteter.

Priser

I får et tilbud, der er baseret på antal deltagere, halv- eller heldagsprogram og ønsket forplejning. Vi tilbyder også et to-dags program, hvor fårehyrdning på dag 1 kombineres og understøtter en dag 2 med aktuelle temaer I har brug for at behandle vejledt og faciliteret af erfarne ledelseskonsulenter.

Priseksempler:

10 personer, halv dag inkl. mødelokale og forplejning: 17.500 kr.

20 personer, 2 timer: 13.000 kr.

20 personer, hel dag inkl. mødelokale og forplejning: 32.000 kr.

Priserne er ekskl. moms

Det praktiske

Programmet planlægges efter jeres behov. Det kan enten være som en enkeltstående workshop eller som en del af et teamudviklingsforløb.

Fårehyrdningen foregår i Ballerup med under 15 min. gang fra Ballerup Station eller bus til døren. Vi har gode parkeringsforhold. Vi tilbyder forplejning og charmerende inden- og udendørs faciliteter i er unikt landsbymiljø.

Vi tilbyder også aftenmenu.

Vi tilbyder også overnatning på nærliggende konferencecenter.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
5
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 23 bedømmelser

NNE A/S

30/08 2021
Super fin teambuilding

ATP

05/10 2020
Rigtig godt og lærerigt, hyggeligt sted, gode konsulenter

Novo Nordisk A/S

11/09 2020
Vi havde en super dag på Pederstrupgård! En god mulighed for at ryste teamet sammen på en anderledes måde. Fårene giver god mulighed for, at overfører situationer til hverdagen, samt udpege områder der skal arbejdes videre med.
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.330
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.3 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser