Fårehyder for en dag - Få sammen styr på 50 får

Tid
2-7 timer
Deltagere
5 - 40 personer
Sted ( Udenfor )
Ballerup
Mindstepris (ex moms)
10.000,-
Pris pp. (ex moms)
500 - 3.000,-
Sprog
Dansk / Engelsk

Søger du en sjov og effektiv måde at styrke kommunikation og samarbejde?

I får ansvar for at hyrde en stor flok får, der består af 50 meget bestemte og livlige damer. Fårehyrdning er et helt unikt koncept, der sætter fokus på kommunikation og samarbejde gennem sjove og lærerige opgaver.

Teambuilding med får fungerer godt hele året fra to timer til en hel dag. I bliver guidet gennem opgaver og løbende refleksion af en erfaren ledelseskonsulent. Opgaverne på folden bliver sat sammen, så de møder netop jeres ønsker og behov.

Er det en sjov dag? Absolut!

Lærer I noget? Helt bestemt!

‘Skønt at være sammen i så dejlige omgivelser – god kombination af praktiske øvelser med fårene og dialog faciliteret af konsulenten.´ Majbritt Ravn Hufeldt, Manager

Samspillet med fårene tilfører jeres teambuilding en helt ny dimension. I øver og trænerjeres samarbejde og får kontant og ærlig feedback fra fårene. Den læring, der kommer ud af arbejdet med fårene, kan I tage direkte med hjem til hverdagen på arbejdspladsen.

Dagen vil give jer:

  • Et fælles billede af hvad I gør, når I præsterer bedst
  • Styrket teamfølelse og engagement
  • Øget indbyrdes forståelse for hinanden
  • Opmærksomhed på dynamikken i gruppen og de forskellige roller
  • Inspiration til den videre udvikling af teamet.

Koblingen fra får til arbejdsplads

Mellem hver opgave på folden reflekterer gruppen over hvad, der bidrog til succesen med at løse opgaven med fårene. Alt efter behov og formål, går vi også indendørs og bruger yderligere tid på at koble læringen til jeres samarbejde i dagligdagen.

Hvorfor arbejde med får?

Det er i fårenes uforudsigelighed, at vi finder nøglen til denne anderledes form for teambuilding. I er nødt til at reagere hurtigt på fårenes adfærd og behov. Det betyder, at de tanker og følelser og den adfærd I sammen udviser på folden bliver spontan, ægte og engageret – og dermed et effektivt læringsværktøj.

At reagere på forandring er en kendt udfordring for alle virksomheder, og det kan være svært at iscenesætte i et kursuslokale. Når vi hyrder får, træner vi i den grad evnen til at reagere på forandring.

Det unikke koncept Får728® er udviklet og baseret på en solid teoretisk baggrund.

Alle kan være med

Alle kan være med på folden, og vi sikrer, at der er en rolle til alle deltagere.

Siden 2015 har vi haft mere end 200 tilfredse grupper på folden og i mødelokalet. Kunderne spænder fra store og små private virksomheder til kommunale og offentlige arbejdspladser. Blandt vores kunder er Novo Nordisk, Mærsk, Dong, Miljøstyrelsen og Københavns Kommune. Vi har også haft en tandlægeklinik, et advokatkontor, pædagoger fra en daginstitution, spejderledere og Københavns Håndboldhold på besøg, for at øge værdien af deres teamsamarbejde.

Erfarne ledelseskonsulenter styrer jer sikkert gennem dagen

Vi er organisationskonsulenter med praktisk erfaring som ledere og solid teoretisk viden på kandidatniveau. Fårehyrdning kan stå alene som en enkelt dag eller integreres som en del af et teamudviklingsforløb. Fårehyrdning kan også kombineres med personprofiler.

Priser ekskl. moms

Vi tilbyder hyggelige indendørs lokaler og faste priser. Aftenmenu kan tilkøbes.

To timer
Ved 5-15 personer: 12.500 kr.
Ved 16-20 personer: 15.000 kr.
Halv dag
Ved 5-15 personer: 19.200 kr.
Ved 16-20 personer: 24.300 kr.
Hel dag
Ved 5-15 personer: 27.400 kr. 
Ved 16-20 personer: 34.900 kr.

Prisen er inkl. forventningsafstemning, forberedelse, afholdelse med erfaren konsulent, opfølgende samtale med leder, mødelokale, mad, kaffe og te på dagen. Drikkevarer kan medbringes eller tilkøbes.

Tre-retters menu
Vi tilbyder tre-retters menu efter køkkenets valg hertil vin, vand og kaffe til desserten: 410 kr. per person.

Det praktiske

Fårehyrdningen foregår i Ballerup med under 15 min. gang fra Ballerup Station eller bus til døren. Vi har gode parkeringsforhold. Vi tilbyder forplejning og charmerende inden- og udendørs faciliteter i er unikt landsbymiljø.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

5
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 25 bedømmelser

gn audio

11/10 2021
Rigtig god og lærerig, en anden indgangsvinkel til at tale om samarbejde og dynamikker på

Traffic Lab

28/09 2021
Dagen var præcis som vi kunne have håbet på. Lena formåede lige fra starten af at gøre dagen relevant for os som team. Hun spottede lynhurtigt hvor 'skoen trykkede' og kunne ved hjælp opgaverne med at hyrde får give os en øjeblikkelig aha oplevelse og derved ændre vores mindset til det bedre. Wauuu, dette er et event, der giver så meget igen. Ikke alene er det sjovt, det er også ekstremt lærerigt. Kan varmt anbefales til alle teams, der gerne vil have lys på deres styrker og svagheder og redskaber til at gøre noget ved begge dele, med det samme. Tak Lena for at være så nærværende :-) og tak til Grantoftegaard for dejlige omgivelser og lækker mad :-)

NNE A/S

30/08 2021
Super fin teambuilding
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.605
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.1 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser