Wildlife Cooking er en gourmet-madlavningskonkurrence i den fri natur tilsat hyggelige og spændende udfordringer for alle! I hold a 6-7 personer konkurrerer I om at skabe en 3-retters gourmet-menu over åben ild. Hvert hold får udleveret madlavningsremedier, service samt en stor kurv fyldt med friske, lækre råvarer. I samspil med naturens øvrige tilbud, skal holdene skabe den bedst mulige kulinariske oplevelse under de primitive forhold.
Undervejs prøver I kræfter med forskellige udfordringer, hvor fordele og ekstra ingredienser kan vindes for at styrke holdets chance for at opgradere menuen og løbe afsted med sejren. Dagen afsluttes med en herlig præsentation af menuerne, hvorefter dagens kreationer nydes på tværs af holdene. Den mest kreative og smagfulde menu kåres, og vinderholdet hædres sammen med ‘Dagens Vildmarks Mesterkok’. På Wildlife Cooking kan I udover madkonkurrencen, bl.a. prøve kræfter med ‘Ildens Mester’, ‘Nak & Æd’,’ samt ‘Naturens Spisekammer’.
Holdene i Wildlife Cooking bliver bedømt ud fra disse kriterier:
Efter kokkekampen sætter I jer til bords og nyder jeres kreationer i fællesskab. Under middagen kåres både vinderholdet og Dagens Wildlife Chef.
Få et 100% uforpligtende tilbud!