Wildlife Cooking er en gourmet-madlavningskonkurrence i den fri natur tilsat hyggelige og spændende udfordringer for alle! I hold a 6-7 personer konkurrerer I om at skabe en 3-retters gourmet-menu over åben ild. Hvert hold får udleveret madlavningsremedier, service samt en stor kurv fyldt med friske, lækre råvarer. I samspil med naturens øvrige tilbud, skal holdene skabe den bedst mulige kulinariske oplevelse under de primitive forhold.
Undervejs prøver I kræfter med forskellige udfordringer, hvor fordele og ekstra ingredienser kan vindes for at styrke holdets chance for at opgradere menuen og løbe afsted med sejren. Dagen afsluttes med en herlig præsentation af menuerne, hvorefter dagens kreationer nydes på tværs af holdene. Den mest kreative og smagfulde menu kåres, og vinderholdet hædres. På Wildlife Cooking kan I udover madkonkurrencen, bl.a. prøve kræfter med ‘Ildens Mester’, ‘Nak & Æd’,’ samt ‘Naturens Lunger’.
Holdene i Wildlife Cooking bliver bedømt ud fra disse kriterier:
Efter kokkekampen sætter I jer til bords og nyder jeres kreationer i fællesskab. Arrangementet afsluttes med en kåring af vinderholdet.
Mens I dyrker fællesskabet sammen med os, dyrker I desuden mere vild skov til evig bevarelse i Danmark. Vinderne af Wildlife Cooking får nemlig tildelt et naturbevis på 10m2 skov som præmie.
Få et 100% uforpligtende tilbud