Gastronomi Extravaganza

Tid
5 timer
Deltagere
2 - 100 personer
Sted
København
Mindstepris (ex moms)
12.500,-
Pris pp. (ex moms)
1.995,-
Sprog
Dansk / Engelsk

Kokkeskolen med fuld knald på kvaliteten

Hvis det står på ekstra forkælelse af kunder eller medarbejdere, er Gastronomi Extravaganza det helt rigtige arrangement. Her bliver der skruet helt op for alle parametrene! Alt er af en kaliber som normalt kun findes på de bedste restauranter; lige fra råvarer og vine, til tilberedninger og sammensætninger. Det bliver ikke bedre end det her!

Sammen med de dygtige kokke bliver der i fællesskab skabt en overdådig menu der fokuserer på de mest udsøgte råvarer fra ind- og udland; de får lov at få fingrene i østers, jomfruhummer og hummer, og tilberede og bruge de møreste udskæringer af kød, pighvar og trøfler. En oplevelse som kun de færreste får.

Deltagerne bliver udfordret på akkuratesse, tålmodighed og sans for kvalitet. Alle går i dybden med gode metoder til tilberedning, grundlæggende smageprincipper og kombinationer man kan skabe succes med. De deltagende kokke vil hele vejen igennem dele ud af det håndværk de igennem mange år har forfinet, både igennem færdigheder og tricks som man kan imponere med derhjemme efterfølgende.

De forskellige luksusretter på menuen bliver serveret anrettet på smukkeste vis, og dampende varme - dvs. når de er aller bedst! Under den udsøgte middag vil der blive serveret vinde som er omhyggeligt udvalgte fra de bedste vinmarker og producenter rundt i hele verden. Alt i alt en oplevelse som man helt sikkert ikke vil glemme!

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
5
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 1 bedømmelser

Nexus Interim Management A/S

16/12 2019
Det var en super oplevelse.
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.536
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.2 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser