Kommunikation i flokken - lær hinanden bedre at kende

Længde
2 timer
Deltagere
10-100 personer
Sted
Frederiksberg
Pris pp. (ex moms)
745,-
Mindstepris (ex moms)
7.450,-
Sprog
Dansk / Engelsk

Med afsæt i fortællinger fra Zoo giver vi eksempler på forskellige dyrs kommunikation. Hvordan og hvorfor signalerer dyr, som de gør, og forstår alle altid hinandens signaler? Hør bl.a. om bavianens bagdel og elefantens lugtesans. Gode historier og sjove eksempler danner rammen om dette oplæg, hvor der fokuseres på adfærd og kommunikation hos dyr og mennesker.

Aktiviteten består af to vidt forskellige oplevelser, hvor alle kan være med:

1 - Et oplæg om kommunikation i dyrenes verden: dyrs kommunikation er ofte særdeles tydelig, og derved undgås mange misforståelser. Hør om formålet med bavianernes røde numser, koralslangens farvestrålende mønster m.m.

2 - Kend dine grænser: er en fælles oplevelse, hvor I har mulighed for at komme helt tæt på eksotiske dyr. Oplev nye sider af kollegaerne, og se hvordan en kommunikation præget af respekt og anerkendelse fremmer taklingen af denne udfordring.

Ud af huset

Det er også muligt at afholde teambuilding hos jer selv eller et helt tredje sted. Kontakt os for information herom.

Der er mulighed for at bestille forskellige former for forplejning til arrangementet.

Tilkøb til teambuilding

Uanset hvilket af temaerne I vælger, kan følgende moduler med fordel kobles på forløbet:

1. Konkurrence og samarbejde

Delt i hold bliver I udfordret ved bemandede poster rundt omkring i ZOO. Der lægges vægt på samarbejde og udnyttelse af gruppens ressourcer, og gennem dialog med den pågældende virksomhed udvælger vi de poster, der på bedst mulig måde imødekommer deltagernes ønsker og behov. Alle kan være med, og aktiviteterne knyttes til ZOOs dagligdag, således at deltagerne udover oplevelsen af ”team spirit” også får et kig ind i en verden de færreste kender. Afslutningsvis er der selvfølgelig tilbagemelding fra instruktørerne og præmier til vinderholdet.

Varighed: Fra 1 time (afhængig af deltagerantal)
Pris: DKK 250 per person (minimum 15 personer). Inklusive kildevand.

2. Træning af dyr

Et kig bag kulisserne hvor I oplever det fascinerende samarbejde mellem dyr og dyrepasser – to individer med forskellige måder at kommunikere på. Den daglige træning er baseret på anerkendelse og positiv forstærkning for derigennem at opnå mål som for eksempel blodprøvetagning hos tigre og tandcheck hos isbjørne uden at påføre dyrene unødig stress.

Varighed: Cirka 30 min
Pris: DKK 1500 (op til max 15 personer)

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
4.5
Bedømmelse: Rigtig god!
Baseret på 2 bedømmelser

Guldborgsund kommune

01/06 2015

PFA Pension

23/05 2014
Jeg synes, det var et gennemgående og meget fint arrangement. Teamet tog godt imod, og det har givet et løft i hverdagen. Super godt tilrettelagt med tiden mellem fordraget og "dyreseancen"
1.042
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser