Mod fælles mål – samarbejde, kompetencer og anerkendelse

Længde
2 timer
Deltagere
10-100 personer
Sted
Frederiksberg
Pris pp. (ex moms)
745,-
Mindstepris (ex moms)
7.450,-
Sprog
Dansk / Engelsk

Denne teambuilding aktivitet giver dig og dine kollegaer mulighed for at opbygge gode indbyrdes sociale relationer. I bliver inspireret til at styre mod fælles mål ved hjælp af historier fra dyrenes verden, og I får mulighed for et anderledes og aktivt samarbejde med dyrene i fokus. Individuelle kompetencer og anerkendelse er blot nogen af hovedingredienserne i disse fællesoplevelser.

Aktiviteten består af forskellige oplevelser, hvor alle kan være med:

1 - Et inspirationsoplæg om samarbejde i dyrenes verden. Hør om ulve, flamingoer og løver, der er afhængige af de andre individer og derfor klarer sig dårligt alene. Hør også om strategierne i de forskellige arters flokke; Hvad skal der til for at opnå succes og dermed komme ”i mål”?

2: Kend din grænse: Sammen oplever gruppen at komme helt tæt på en række forskellige eksotiske smådyr, og der er stor fokus på respekten for den enkelte deltager. Anerkendelse af deltagernes grænser medvirker i sidste ende til at gruppen kommer i mål med succes.

Tilkøb til teambuilding

Uanset hvilket af temaerne I vælger, kan følgende moduler med fordel kobles på forløbet:

1. Konkurrence og samarbejde

Delt i hold bliver I udfordret ved bemandede poster rundt omkring i ZOO. Der lægges vægt på samarbejde og udnyttelse af gruppens ressourcer, og gennem dialog med den pågældende virksomhed udvælger vi de poster, der på bedst mulig måde imødekommer deltagernes ønsker og behov. Alle kan være med, og aktiviteterne knyttes til ZOOs dagligdag, således at deltagerne udover oplevelsen af ”team spirit” også får et kig ind i en verden de færreste kender. Afslutningsvis er der selvfølgelig tilbagemelding fra instruktørerne og præmier til vinderholdet.

Varighed: Fra 1 time (afhængig af deltagerantal)
Pris: DKK 250 per person (minimum 15 personer). Inklusive kildevand.

2. Træning af dyr

Et kig bag kulisserne hvor I oplever det fascinerende samarbejde mellem dyr og dyrepasser – to individer med forskellige måder at kommunikere på. Den daglige træning er baseret på anerkendelse og positiv forstærkning for derigennem at opnå mål som for eksempel blodprøvetagning hos tigre og tandcheck hos isbjørne uden at påføre dyrene unødig stress.

Varighed: Cirka 30 min
Pris: DKK 1500 (op til max 15 personer)

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
0
Afventer første bedømmelse
1.042
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser