På denne sushi kokkeskole bliver deltagerne introduceret til den japanske madkultur, bl.a. lærer man sushiens oprindelse og den basale teknik der gør at man kan imponere gæster med hjemmelavet sushi. Efter en indlæring af sushi-teknikkerne skal deltagerne selv have fingrene helt ned i risen. Bagefter smages der på de tilberedte lækkerier.
Har i aldrig smagt sushi, eller måske smagt, men aldrig selv lavet det? Er nigiri, maki og inside out fremmedord i jeres virksomhed? Har i interessen for fremmede madkulturer, og måske specielt for japansk sushi, så er det her lige noget for jeres virksomhed!
Sushi er en tilberedningsmåde, og er ikke nødvendigvis ensbetydende med rå fisk. Sushi kan også laves som en ren vegetar-ret, eller med rå eller tilberedt fisk, samt f.eks. skaldyr.
Dette sushi kursus er både hyggelig og sjov form for teambuilding event der får deltagerne rystet godt sammen igennem fælles oplevelser.
Det er optimalt med et deltager antal på 10 - 25 personer, men kan afholdes for færre eller flere.
Sushi kokkeskolerne kan foregå hos jer eller i udvalgte lokaler. Evt. husleje kommer oveni prisen.
Drikkevarer er ikke inkluderede. I kan enten tage jeres egne drikkevarer med eller få fri øl, vin og vand for et ekstra beløb per person.
Få et 100% uforpligtende tilbud!