Gastronomisk Trekamp

Den Gastronomisk Trekamp udfordrer jer i evnen til at bruge jeres sanser, beskrive jeres oplevelser og evnen til at adskille smage. I vil også dyste i både fingerfærdigheder og paratviden. I kokkeskolen Gastronomisk Trekamp bliver i delt op i hold og skal igennem trekampen dyste imod hinanden.
De forskellige discipliner varierer, men der er 3 overordnede kategorier;
- I får testet jeres paratviden igennem en gastronomisk tipskupon
- Jeres fingerfærdigheder vil blive udfordret, f.eks. igennem pelsning af artistokker eller pilning af fjordrejer
- Jeres sansefærdigheder vil blive testet, f.eks. igennem chokoladesmagning, tilsmagning eller ølsmagning
I kan både dyste om æren eller gourmetgaver. Det er helt op til jer. Efter kokkeskolen får i serveret en middag tilpasset årstiden og tilberedt af kokkene. Enten som en middag, eller som buffet, alt efter hvor mange i er.
Kokkeskolen Gastronomisk Trekamp er meget velegnet til:
- Arrangementer for kunder eller samvær med kollegaer
- Hold fra 20-75 personer
Eksempel på en eftermiddag/aften med gastronomisk trekamp:
Kl. 16.00–16.30: Kick-off til Trekampen
Kl. 16.30–18.00: Øvelse 1, 2 og 3
Kl. 18.00–18.30: Aperitif
Kl. 18.30–21.00: Middag med vine og kaffe + Præmieoverrækkelse til vinderholdet
Starttidspunktet bestemmer i selvfølgelig selv.
Prisen dækker:
Råvarer, aperitif, vin under hele forløbet, vand/øl, kaffe/te samt instruktion og betjening, dommere, kokke og tjenere. Prisen dækker også gavepose til vinderholdet.
Denne aktivitet er i flg. kategorier