Trivsel eller stress? - forandring og nye udfordringer

Længde
2 timer
Deltagere
10-100 personer
Sted
Frederiksberg
Pris pp. (ex moms)
745,-
Mindstepris (ex moms)
7.450,-
Sprog
Dansk / Engelsk

Mange firmaer oplever perioder præget af forandring. Med dyrelivet som forklaringsramme sætter denne teambuilding aktivitet fokus på, hvorfor vi mennesker ofte stresser over det ukendte.

Teambuilding aktiviteten består af to vidt forskellige oplevelser, hvor alle kan være med:

1 - Et underholdende foredrag om forandringsledelse i dyreverden: Hvordan sikrer vi dyrenes trivsel, når forandring og nye udfordringer er en del af hverdagen i Zoo. Hør bl.a. om elefanternes flytning til et nyt, stort anlæg, om introduktion af en ny leder i løveflokken og om at forvandle dyrlægebesøget til en spændende og positiv oplevelse for tigrene.

2 - Kend din grænse er en fælles oplevelse, hvor I har mulighed for at komme helt tæt på slanger og fugleedderkopper. Hvordan takler I udfordringen, og hvad skal der til for at flytte egne grænser og bryde gamle vaner? Aktiviteten gennemføres med stor respekt for den enkelte deltagers grænser, således at alle efterlades med en succesoplevelse.

Det er muligt at afholde teambuilding aktiviteten hos jer selv eller et helt tredje sted. Kontakt os for information herom. Det er ligeledes muligt at bestille forskellige former for forplejning til arrangementet.

Tilkøb til teambuilding

Uanset hvilket af temaerne I vælger, kan følgende moduler med fordel kobles på forløbet:

1. Konkurrence og samarbejde

Delt i hold bliver I udfordret ved bemandede poster rundt omkring i ZOO. Der lægges vægt på samarbejde og udnyttelse af gruppens ressourcer, og gennem dialog med den pågældende virksomhed udvælger vi de poster, der på bedst mulig måde imødekommer deltagernes ønsker og behov. Alle kan være med, og aktiviteterne knyttes til ZOOs dagligdag, således at deltagerne udover oplevelsen af ”team spirit” også får et kig ind i en verden de færreste kender. Afslutningsvis er der selvfølgelig tilbagemelding fra instruktørerne og præmier til vinderholdet.

Varighed: Fra 1 time (afhængig af deltagerantal)
Pris: DKK 250 per person (minimum 15 personer). Inklusive kildevand.

2. Træning af dyr

Et kig bag kulisserne hvor I oplever det fascinerende samarbejde mellem dyr og dyrepasser – to individer med forskellige måder at kommunikere på. Den daglige træning er baseret på anerkendelse og positiv forstærkning for derigennem at opnå mål som for eksempel blodprøvetagning hos tigre og tandcheck hos isbjørne uden at påføre dyrene unødig stress.

Varighed: Cirka 30 min
Pris: DKK 1500 (op til max 15 personer)

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
4
Bedømmelse: Rigtig god!
Baseret på 1 bedømmelser

Novartis

14/08 2014
Foredrag 'Nye udfordringer, forandring og stress' var grundlæggende rigtig godt, og det blev formidlet fint af meget levende og underholdende foredragsholder, som på opfordring skiftede fra dansk til engelsk, det var rigtig flot.
1.042
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser