Kokkeskoler i København

Et udvalg af vores hyggelige kokkeskoler der afholdes i København. Kig udvalget igennem, eller kontakt os direkte hvis det er en specifik dato I skal bruge en kokkeskole på. Så vender vi tilbage med hvad der er af muligheder i København. 

Se også Kokkeskole teambuilding de her steder: Odense og Fyn, Aarhus og Kolding

Se alle Kokkeskole teambuilding muligheder

Kokkeskoler i København

Leder I efter en speciel teambuilding aktivitet i eller omkring København? Så er I kommet til det helt rigtige sted. Hos Teambuilding.dk har vi nemlig et stort udbud af teambuilding aktiviteter heriblandt kokkeskoler i København. Kokkeskoler dækker over rigtig mange ting. Det kan være desserter, drinks eller lækker mad – men vigtigst af alt er det en aktivitet, som får jer til at arbejde sammen samtidig med, at I har det rigtig sjovt.

Derfor skal jeres teambuilding foregå på en kokkeskole i København

Det at lave mad kan være en rigtig hyggelig alene-aktivitet. Faktisk ser mange madlavning som noget afslappende – og det kan det bestemt også være. Faktisk er det ofte afslappende fordi, man netop laver det alene.

Det at lave mad med andre folk kan nemlig godt være udfordrende. Det handler rigtig meget om kommunikation og samarbejde. Man skal for eksempel have forskellige madelementer klar på de helt rigtige tidspunkter.

Hos Teambuilding.dk har vi samlet de allerbedste kokkeskoler i København, som har et fokus på samarbejde og teambuilding. I vil helt sikkert blive udfordret på alle de rigtige parametre. Men I vil også helt sikkert gå derfra med en rigtig god følelse i maven (både på grund af den lækre mad, men også de sjove, givende aktiviteter!).

Ofte vil der også være et konkurrenceelement. Her vil man ofte blive delt op i hold, og det er altså endnu en god chance for at styrke ens samarbejdsevner.

Det vil I opleve på en kokkeskole i København

Når I tager på kokkeskole i København, vil I som sagt blive udfordret på mange forskellige måder. Kokkene vil hurtigt finde ud af lige præcis, hvad det er, som jeres gruppe har brug for. I vil altså blive udfordret, men samtidig have det rigtig sjovt og udvikle jer både som gruppe men også individuelt.

Hvad I skal lave – og derved hvordan I vil blive udfordret – vil afhænge af hvilken kokkeskole i København, som I vælger. Nogle af kokkeskolerne i København vil som sagt opdele jer i hold og afholde en konkurrence. Det er sjovt, og I vil efterfølgende kunne mærke, at I er blevet bedre til at arbejde sammen.

Da det er et madlavningskursus, vil I helt sikkert også blive nødt til at bruge jeres sanser. Det kan for eksempel være ved at lugte eller smage på forskellig mad. Det kan være, at I skal gætte og beskrive forskellige ingredienser.

Efter alle aktiviteterne vil I ofte afslutte dagen med en middag sammen. Det giver jer chancen for at slappe af, nyde hinandens selskab og diskutere alle de ting, som dagen har budt på.

Se vores store udbud af kokkeskoler i København

Vores udbud varierer fra by til by og dag til dag. Det kan for eksempel være, at nogle af kokkeskolerne har udsolgt nogle dage. Så kan I stedet vælge en af vores andre ledige kokkeskoler eller i stedet finde en anden dag.

Når I skal vælge en kokkeskole i København, kan I vælge et bestemt lands cuisine. Det kan for eksempel være skandinavisk mad, mexicansk mad, italiensk mad eller arabisk mad.

Hvis I ikke har et bestemt land i tankerne, kan I i stedet kigge på indholdet af kurserne. Leder I efter en kursus med ekstra fokus på konkurrence? Vil I gerne udfordres og lave mad udenfor? Eller vil I måske gerne forkæles på en Michelin restaurant? Hos Teambuilding.dk har vi lidt af det hele. Alle vores kurser er nøje udvalgt, så de passer perfekt til jeres næste teambuilding aktivitet.

Vi har også noget til den søde tand

Vi har dog også kurser, som ikke nødvendigvis fokuserer på mad. Det kan for eksempel være et cocktail kursus eller et dessertkursus.

Disse slags kurser er til jer, som måske ikke er helt lige så interesseret i at lave mad. Vælger I at lave drinks, så får I selvfølgelig også lov til at drikke dem. Kvaliteten af jeres cocktails og desserter vil altså afhænge af hvor gode, I er til at samarbejde. Disse slags kokkeskoler i København giver god tid til, at man kan have det sjovt og snakke sammen undervejs.

Husk at vores udbud hele tiden varierer, og vi ofte får nye kokkeskoler tilføjet til vores udbud.

Sådan booker du din næste teambuilding aktivitet hos os

Udfyld vores kontaktformular for at få et uforpligtende tilbud på en kokkeskole i København. Hvis du har nogle spørgsmål eller stadig er i tvivl om hvilket kursus, mon er bedst for jer, så giv os endeligt et kald. Vi er her for at hjælpe. Vi har også mulighed for at tjekke hvilke kurser er ledige på bestemte dage, hvis I allerede har planlagt datoen for jeres næste teambuilding aktivitet.

Hvis du klikker på et kursus, kan du desuden se tidligere deltagers bedømmelser. Hvis et kursus endnu ikke har en bedømmelse, er det måske fordi, at det er et af vores nye kurser.

Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.677
Virksomheder har bedømt vores teambuilding.
4,5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser