Mellemøstlig mad er meget mere end durumruller og kebab og denne kokkeskole drager mod varme himmelstrøg og går på opdagelse i de eksotiske delikatesser, som findes i det arabiske køkken.
Deltagerne skal prøve kræfter med et udpluk af nogle af de mest elskede retter fra mellemøsten. Råvarerne er bl.a. lammecoulotte og zatar, dadelsirup og rosenvand og undervejs bliver deltagerne dus med ingredienser og lærer hvordan hverdagen kan krydres med de spændende og velsmagende retter. Der skal prøves spændende teknikker, og der bliver også undervejs snakket om teorien bag retterne. Det hele laves sammen i hyggelig stemning og fuld af velduftende krydderrier fra de lækre retter.
Det grove er forberedt så deltagerne laver det sjove!
På kurset skal deltagerne lave følgende:
Til maden serveres forskellige øl fra eget bryghus, som passer til maden.
Menuen kan ændres ift. varetilgængelighed.
Drikkevarerne er inkluderet i prisen - vin, vand, hjemmelavede limonader, the og kaffe.
Efterfølgende får deltagerne tilsendt opskrifterne pr. mail.
Alle deltagere kokkeskoleforklæde med hjem - kvit og frit.
Der er tillæg på 150 kr. pp. ved kokkeskoler om fredagen og lørdagen.
Århus | Spørg os efter præcis adresse |
Send forespørgsel
|
Valby | Spørg os efter præcis adresse |
Send forespørgsel
|
Kløverbyen (København S) | Spørg os efter præcis adresse |
Send forespørgsel
|
Få et 100% uforpligtende tilbud