Dansk gastronomi er kommet på verdenskortet pga. det nye nordiske køkken, og det får deltagerne lov til at prøve kræfter med på denne kokkeskole. Der skal smages og arbejdes med de urter og grøntsager som er med til at skabe succesen på toprestauranterne.
Fokus i det nordiske køkken er de bedste råvarer, som er i sæson og tilgængeligt og dyrket lokalt. På kokkeskolen får deltagerne lov at arbejde med grøntsager fra de lokale bønders marker, skovens urter, fjordens fisk samt kød og æg der ikke er blevet transporteret verden rundt, men har fået en god behandling. Essensen er at bruge gode lokale sæsonvarer som i sig selv giver så meget smag og oplevelse at det med den rette behandling nemt kan blive et festmåltid.
Selv hvis deltagerne ikke er vant til at lave mad, så vil de på den her kokkeskole, helt uden sved på panden, kan frembringe et festmåltid.
Der tages forbehold for ændringer i menuen da der i Nyt Nordisk kokkeskolen arbejdes med lokale sæsonvarer.
Drikkevarer er selvfølgelig en del af prisen. Vin, øl, vand og hjemmelavet limonade samt kaffe og the.
Der er tillæg på 150 kr. pp. ved kokkeskoler om fredagen og lørdagen.
Valby | Spørg os efter præcis adresse |
Send forespørgsel
|
Århus | Spørg os efter præcis adresse |
Send forespørgsel
|
Kløverbyen (København S) | Spørg os efter præcis adresse |
Send forespørgsel
|
Få et 100% uforpligtende tilbud