Teambuilding aktiviteter i Middelfart

Hvor mange er i ca.?

Filtrer aktiviteter:

på vandet
1-4 timer
hele dagen
med tema
icebreakers
gastronomi
med spisning
gps
proces
firmafest
julefrokost
kreativitet
med musik
flere dage
for børn

Middelfart som teambuilding destination

På grænsen mellem Jylland og Fyn ligger Middelfart som en gennemfartslokalitet, der aldrig rigtig får den anerkendelse, den burde. Middelfart er ikke en storby som Odense, Aarhus, Kolding eller Roskilde, men ikke desto mindre har Middelfart Kommune lige under 40.000 indbyggere og ligger så tilpas perfekt i naturen, at det bestemt ikke gør noget ikke at være på størrelse med én af Danmarks største byer. Naturen er og bliver nemlig en af Middelfarts unikke kendetegn, og overvejer I at lægge Middelfart et besøg på jeres dag i kollegialt lag, bør I bestemt gøre naturen til en væsentlig del af programmet.  Men nu skal det heller ikke lyde som om, at fuglekiggeri og lange gåture langs marker og enge er det eneste, I kan foretage jer i og omkring Middelfart. Nej, I kan bestemt også gå på opdagelse i byen – både før og efter mørkets frembrud – men det vender vi tilbage til.

Først bliver vi nødt til at give den føromtalte natur lidt mere opmærksomhed. Middelfart ligger nemlig lige ud til Lillebælt, som er et af de mest frodige naturområder i Danmark, men som også er et af de steder, hvor fiskebestanden og maritime oplevelser i forbindelse hermed gør sig gældende. Derfor kan I med fordel starte jeres teambuilding med en gåtur langs havnen i Middelfart eller tage på sejltur ud på Bæltet. En tur på Bæltet kan nemlig give jer oplevelser, I hver især kan og vil huske resten af livet, men bestemt også mindeværdige oplevelser, I sammen kan dele over frokostbordet eller til en hyggelig fredagsbar.

Lillebælt er nemlig et af de steder i verden, hvor der findes flest hvaler, eksempelvis marsvinet, og når turbåden sejler ud fra Middelfart Gl. Havn, er der store chancer for, I er heldige at få øje på et enkelt marsvin eller to. Og ellers byder turen bestemt også på unikke naturoplevelser og den smukkeste udsigt over Hindsgavl Halvø og naturligvis hele Middelfart.

Naturoplevelse i et aktivitetsperspektiv

Tag en tur fra havnen og tilbage igen, eller hop af båden og tag et lille visit på netop Hindsgavl Halvø. På Halvøen ligger nemlig både Naturcenter Hindsgavl, hvor I i fællesskab kan slå jer løs på alle de udendørs aktiviteter, der kan give jer sved på panden og udfordre balancen, motorikken og bestemt også samarbejdsevnerne. Aktivitetscentret ligger nemlig i et større afgrænset område lige ved Hindsgavl Dyrehave, hvor en stor naturlegeplads, tarzanbane og stort bålsted, hvor I selv kan medbringe råvarer til at tilberede over bål eller blot medbringe den færdiglavede mad og nyde i flammernes skær.

På området er der toiletter (I frit kan benytte i naturcentrets åbningstid), borde og bænke, som I frit kan benytte, når det passer jer, og sidde- samt spisepladser er både tilgængelige overdækker såvel som under åben himmel. Samtidig er en lille CO2-venlig detalje vigtig at fremhæve her. For er I en arbejdsplads, der forsøger at være frontløbere på den bæredygtige banehalvdel, er Naturcenteret Hindsgavl et sted, hvorfra I med god samvittighed kan dele billeder fra efter jeres teambuilding dag. Hele centret er nemlig bygget ud fra et CO2-venligt perspektiv med solopvarmning og alle materialer er CO2-venligt.

Ja, der er lagt i kakkelovnen til en fantastik dag under åben himmel med dine kollegaer på Hindsgavl Halvø ud for Middelfart. Naturlegepladsen er ikke en legeplads i klassisk forstand, hvor aktiviteterne primært er rettet mod børn, for her kan store såvel som små samt gamle såvel som unge kollegaer prøve kræfter med aktiviteter, der udfordrer og skubber lidt til nogle personlige grænser – alene, men sørme også i forbindelse med det teamwork, det kræver, når man skal klare sig igennem banens udfordringer ved at hjælpe hinanden fra start til slut i fællesskab.

Ingen teambuilding i Middelfart uden at prøve (høje) grænser af

De fleste forbinder en tur til Middelfart med en omgang af det, som mange nok har på deres såkaldte ’bucket list’, men ikke tør give sig i kast med på grund af deres højdeskræk. Nemlig Bridge Walking over Den Gamle Lillebæltsbro. Intet binder nogen sammen som at overskride og overvinde grænser sammen, og derfor bør I bestemt overveje at putte en omgang Bridge Walking på jeres to do-liste over teambuilding i Middelfart. Den Gamle Lillebæltsbro ligger af naturlige årsager ikke direkte i Middelfart, men ikke mere end knap fire kilometer fra centrum af byen kan I gå på opdagelse i 60 meters højde.

Ja, med en vandring over den gamle bro, bruger i to timer – fra I kommer, til I er nede på fast grund igen – på at overskride grænser og få et adrenalin-kick af at være lænket sammen med kollegaerne i en sikkerhedsline og sammen spadsere op over broen. Det er en gåtur på cirka 2,3 kilometer, og derfor anbefales det udelukkende at være personer i en nogenlunde fysisk form, der tager med på en brovandring, og der er samtidig en del trappetrin undervejs i selve brokonstruktionen. Men ellers er der slet ikke noget at være bange for. Inden turen op over stepperne får I nemlig en udførlig sikkerhedsinstruktion

Der er plads til 20 personer ad én omgang Bridge Walking, hvilket er værd at skrive sig bag øret, hvis I er en større forsamling, der skal afsted. Men for jer, der ikke har lyst eller kan deltage i selve brovandringen, er broen fantastisk smuk at kigge på nede fra jorden, men på stedet er der også oplysende billeder, informationer og masser af historie om stedet. Herudover finder I masser af gode stisystemer rundt omkring Den Gamle Lillebæltsbro, så I i stedet kan nyde synet af broen og dine rædselsslagne kolleager med jord under fødderne.

På opdagelse i bylivet med udkig til havnen og gode konferencelokaler

Vi lovede jer lidt information om Middelfarts byliv, og det skal I naturligvis også få. Middelfarts lange gågade huser både butikker samt hyggelige caféer og restauranter, og hele gågaden snor sig langs centrum af byen, men folder sig især ud nede ved havnefronten. Det er nemlig et af byens helt unikke butiksstræder, I finder netop her, hvilket betyder, at I har mulighed for at spise frokost og shoppe med direkte udkig over Lillebælt og de arkitektoniske Lillebæltsbroer.

Der er gode spisesteder i centrum af byen, eksempelvis Restaurant MAST, Café Razz og Holms Restaurant, men også spisesteder på nogle af byens overnatningsmuligheder er et besøg værd. Hindsgavl Slot, på Halvøen af selv samme navn, er et fantastisk sted at spise, men i særdeleshed også at afholde konferencer eller andre faglige oplæg, der kan inkorporeres i jeres teambuilding. Her finder I en lang række lokaler af forskellig kapacitet og befinder jer samtidig omringet af smuk natur.

Inde i Middelfart kan blandt andet nævn Comwell Middelfart, der er et specialiseret møde- og konferencehotel, men også Huset Middelfart, Brogaarden samt Konferencecenter – Hotel Park.

Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.251
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.4 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser